Manueeltherapeut Loenen aan de Vecht

Terug gebeld binnen dezelfde dag

Fysio bij jou in de buurt

In de avond geopend

Bent u op zoek naar een manueeltherapeut in Loenen aan de Vecht? Kom dan naar FysioBB. Onze deskundige fysiotherapeuten staan voor u klaar om al uw fysieke ongemakken te verminderen of geheel te verhelpen. Wij zijn in bezit van het PLUS-keurmerk, hebben geen wachtlijsten en streven ernaar binnen 24 uur een afspraak met u te maken. Zo kunnen we snel gaan werken aan uw herstel.

Wat doet een manueeltherapeut in Loenen aan de Vecht?

Wanneer uw gewrichten niet goed werken, kunt u klachten krijgen aan uw wervelkolom of ledematen. U heeft pijn en moeite met bewegen. Een manueeltherapeut kan uw gewrichtsproblemen verminderen of verhelpen. Dit doet de therapeut door mobiliserende of manipulerende technieken (kraken), oefeningen en advies.

Een manueeltherapeut kan verscheidene fysieke problemen aanpakken. Veel voorkomende klachten waarvoor u bij onze manueeltherapeut terechtkunt zijn:

  • Nek- en schouderklachten met uitstraling tot in de armen
  • Hoofd- en nekpijn die gepaard kunnen gaan met het slecht kunnen bewegen van de wervelkolom
  • Bepaalde vormen van duizeligheid die opgewekt wordt door het bewegen van de nek
  • Kaakklachten eventueel in combinatie met nekklachten
  • Klachten hoog in de rug met rib- en borstpijn
  • Lage rugklachten, eventueel met uitstralende pijn naar de benen
  • Artrose van de heup

Andere mogelijke therapieën

Als manuele therapie niet geschikt is om uw klachten te verhelpen of u heeft aanvullende behandeling nodig, dan kunt u op onze locatie in Loenen aan de Vecht ook de volgende therapieën volgen:

Uitstekende manuele therapie, ook zonder verwijzing van een arts

Voordat we met behandeling beginnen heeft u eerst een gesprek met een manueeltherapeut. Met behulp van de informatie die u tijdens dit gesprek geeft en het lichamelijke onderzoek dat de therapeut uitvoert, wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld en gaan we aan de slag. Van zorgverzekeraars hebben wij het PLUS-keurmerk ontvangen. Dit keurmerk laat zien dat u bij ons gegarandeerd uitstekende zorg en service krijgt. En voor manuele therapie kunt u bij ons ook terecht zonder verwijzing van een arts.

Maak een afspraak bij onze manueeltherapeut, (gedeeltelijk) vergoed door zorgverzekeraar

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Door de meeste verzekeraars wordt een bezoek aan een van onze manueeltherapeuten geheel of gedeeltelijk vergoed. Neem uw zorgpolis aandachtig door, of vraag uw verzekeraar of manuele therapie voor u vergoed wordt. Voor vragen of het maken van een afspraak met ons manueeltherapeut in Loenen aan de Vecht kunt u bellen naar 036-5322999 of mailen naar info@fysiobb.nl. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Misschien ook interessant

PodotherapieFysiotherapie Almere-Buiten