Fysiotherapie Almere-Buiten

Terug gebeld binnen dezelfde dag

Fysio bij jou in de buurt

In de avond geopend

Op zoek naar fysiotherapie in Almere-Buiten? Kom dan naar FysioBB. Wij bieden fysiotherapie aan tegen allerlei fysieke klachten en voor alle leeftijdsgroepen. Wij hebben geen wachtlijsten en streven ernaar binnen 24 uur een afspraak voor fysiotherapie met u te maken in onze praktijk in Almere-Buiten. Ook zonder een verwijzing van een arts kunt u bij ons terecht en voor een directe indicatie van uw mogelijke aandoening(en) kunt u meteen een online test invullen.

Schrijf je nu in Of neem contact met ons op

Deskundige fysiotherapie in Almere-Buiten met ruim aanbod van behandelingen

Voor allerlei houdings- en bewegingsklachten kan fysiotherapie een uitkomst bieden. Het kan gaan om blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten, maar ook voor de gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen, hart en huid kunt u bij een fysiotherapeut terecht. Wij behandelen allerlei klachten: van sportblessures, rugpijn en oedeem tot ernstige invaliditeitsproblemen. Behandelingen waarin wij gespecialiseerd zijn:

Verwijzing van arts niet noodzakelijk en online check mogelijk

Voor fysiotherapie in Almere-Buiten heeft u bij ons geen verwijzing van een arts nodig. Zonder verwijzing ondergaat u altijd een deskundige screening bij ons. Wanneer onze fysiotherapeut tijdens deze screening zaken constateert die om medische behandeling of advies vragen, zal er alsnog een arts worden ingeschakeld. Wilt u nu meteen een indicatie van de mogelijke aandoening(en) die u heeft? Doe dan nu de gratis online interactieve fysiotherapie check. Tijdens deze check beantwoordt u vragen en voert u tests uit, waarna uw klachten worden vergeleken met de meest voorkomende fysiotherapeutische aandoeningen. Vervolgens kunt u indien nodig bij ons terecht voor advies en diverse fysiotherapie in Almere-Buiten.

Blijf niet lopen met uw klachten: maak een afspraak met een specialist

Wij helpen u graag met het verhelpen, of op zijn minst verminderen, van uw fysieke klachten. Van zorgverzekeraars hebben wij het PLUS-keurmerk ontvangen. Dit is de hoogte status die verzekeraars aan praktijken voor fysiotherapie geven en houdt in dat u bij ons gegarandeerd bent van uitstekende zorg en service. Wilt u een afspraak maken of meer informatie over onze diensten? Bel dan naar onze praktijk in Almere-Buiten 036-5322999. Een e-mail sturen naar info@fysiobb.nl kan ook. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Misschien ook interessant

Podotherapie | Manueeltherapeut Loenen aan de Vecht