FysioBB over in andere handen!

FysioBB gaat door als FysioHolland

Vanaf 1 juni 2019 dragen Gerard en Lilian Barsingerhorn na maar liefst 37 jaar de praktijk over aan FysioHolland. Door de uitbreiding worden de mogelijkheden tot vernieuwing en het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige zorg vergroot. De praktijk zal verder gaan onder de naam FysioHolland. Het team en de diensten van de praktijk blijven gelijk.

De aansluiting van de praktijk bij FysioHolland zorgt voor meer mogelijkheden op het gebied van innovatie en ontwikkeling binnen de fysiotherapie. Gerard en Lilian Barsingerhorn: “FysioBB is toe aan een sterkere positie binnen de zorg en heeft daarom de stap gezet naar FysioHolland. Samen kunnen we stappen zetten op het gebied van innovatie, kwaliteit van de zorgverlening. Tevens kunnen we samen optrekken in het gesprek met de zorgverzekeraar.” Gerard en Lilian blijven de komende twee jaar nog actief in de praktijk voor kwaliteitszaken en locatiemanagement. Daarnaast zullen zij de gebruikelijke werkzaamheden als therapeut in de praktijk, de komende twee jaar, blijven uitoefenen.

Wat betekent dit voor u?

Het team en de diensten van de praktijk blijven gelijk en worden op termijn mogelijk uitgebreid. U kunt nog steeds terecht bij uw vertrouwde therapeut. Op korte termijn worden extra diensten die FysioHolland inzet om herstel te bevorderen beschikbaar gesteld, denk aan de FysioHolland app en online huiswerkoefeningen. Daarnaast kunt u uiteraard ook terecht bij de praktijken van FysioHolland. We kijken uit naar een prettige samenwerking en doen er alles aan om deze aansluiting tot een succes te maken.

Over FysioHolland

FysioHolland is een landelijke fysiotherapieorganisatie met ruim 120 PLUS-praktijken verspreid over Nederland, waaronder in de regio Amsterdam, Hilversum en Loosdrecht. Kwaliteit, lokaal samenwerken, kennis delen en innovatie staan bij deze organisatie hoog in het vaandel. Bekijk de website.

Publicatiedatum: 06-10-2019


« Terug naar het overzicht